25th STREET RESIDENCE, 2013
SAN FRANCISCO, CA

25th  25th  25th  25th  25th  25th  25th  25th  25th  25th  25th  25th  25th  25th    

A full remodel and addition of an existing single family home in Noe Valley.  A garage was added at street level to match the existing Victorian facade, while a dining room was added at the rear of the building to create an open kitchen/dining area. The dining area features a large 3-panel sliding glass door unit that fosters a strong indoor-outdoor connection.  At the living area, a closet and fireplace were clad in cold-rolled steel, to complement the wide plank wood flooring and light blue walls.  The lower living level was excavated two feet in order to accommodate a new bedroom level.  Large skylights and windows provide natural light to the lower level.

Interiors by Geremia Design
Photo Credit: Matthew Millman Photography

 

Bach Architecture Logo

Bach Architecture